Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Που υπήρξε άρωμα γυναίκας και ποιοι ήταν σε ποιες ληστείες;


Που υπήρξε άρωμα γυναίκας και ποιοι ήταν σε ποιες ληστείες;

Σερσέ λα φαμ είναι ο νέος κωδικός προσδιορισμός στις έρευνες της αντιτρομοκρατικής. Μιας γυναίκας αίλουρου που κατάφερε να ξεφύγει μέσα από το ασφυκτικό μπλόκο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και της αντιτρομοκρατικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναγκάζοντας στέλεχος της Αστυνομίας να παραδεχτεί ότι: «Ναι. Μας ξέφυγε η γυναίκα. Για εμάς όμως προτεραιότητα ήταν ο

Ντάλιος που τον πιάσαμε  300 μέτρα μετά»
Ποια όμως είναι η μοιραία γυναίκα της νεοτρομοκρατίας που έχει εξιτάρει το ενδιαφέρον της αντιτρομοκρατικής;
- Άρωμα γυναίκας, όπως αυτό που άφησε πίσω της η φυγάς της Φιλαδέλφειας, ανιχνεύτηκε αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες σε χώρους και σ’ ενέργειες που συνδέθηκαν με τη νεοτρομοκρατία.
- Αυτόπτες μάρτυρες είδαν γυναικεία σιλουέτα στη ληστεία της ΑΤΕ στο Φιλώτα της Φλώρινας στις 28 Νοεμβρίου 2012 Κάμερες κατέγραψαν γυναίκα να μεταφέρει και να τοποθετεί τη βόμβα στο Mall στις 20 Ιανουαρίου
- Ρεσεψιονίστ την είδαν να διανυκτερεύει με 5 άνδρες σε ξενοδοχείο στο Βόλο πριν από τη δίδυμη ληστεία στο Βελβεντό την 1η Φεβρουαρίου.
Η Αστυνομία μετά τη γυναίκα αποδίδει ειδικό βάρος στα πρόσωπα δύο από τους προχθεσινούς συλληφθέντες.  Άλλωστε, τους είχε στο κλισιοσκόπιο από τις 15 Φεβρουαρίου.
Οι δύο νεαροί ήταν καταζητούμενοι ως βασικοί τροφοδότες του επαναστατικού ταμείου. Μέσα από τη δράση τους, οι αρμόδιοι αξιωματικοί συνθέτουν το παζλ των γεγονότων με πρόσωπα που σημάδεψαν τον ιστορικό χωροχρόνο των τελευταίων εξελίξεων.
- Στη ληστεία της Αγροτικής στο Φιλώτα της Φλώρινας, ο κύκλος των αναζητούμενων προσώπων έχει κλείσει. Όπως προκύπτει σ’ αυτή φέρονται ότι μετείχαν οι  Ντάλιος, Χαρίσης, ο Δημήτρης Πολίτης, ο 31χρονος που πιάστηκε χθες και η γυναίκα φαντομάς.
- Στη δίδυμη ληστεία του Βελβεντού Κοζάνης, προστέθηκαν πέρα των 4 που πιάστηκαν την ίδια ημέρα μετά από καταδίωξη οι Ντάλιος και Χαρίσης και φυσικά η γυναίκα μυστήριο.
- Στο πάζλ της αντιτρομοκρατικής, προστέθηκαν άλλες 3 άγνωστες ψηφίδες. Άλλες τρεις ληστείες που μέχρι πρότινος αποδίδονταν στο κοινό έγκλημα. Και οι τρεις διαπράχτηκαν με ασυνήθιστες μεθόδους. Χρησιμοποιήθηκαν αναπηρικά αμαξίδια μέχρι και σχολικά λεωφορεία για τη διάπραξη τους.
Αυτές είναι
- Ληστεία ΑΤΕ Ν. Ηράκλειο (6-4-2012)
- Ληστεία ΕΛΤΑ Νέο Φάληρο (31-7-2012)
- Ληστεία ΑΤΕ Πυργετός Λάρισας(22-12-2011)
Μεταξύ των τελευταίων  συλληφθέντων υπάρχει μια οφθαλμοφανή απόκλιση και μια άδηλη. Τους Ντάλιο και Χαρίση, χωρίζει μια δεκαετία από τους άλλους τρεις, αλλά και ιδεολογικό χάσμα. Η αστυνομικοί μέσα από τις διαφορές, ανακαλύπτουν γέφυρες του κοινού εγκλήματος με την τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου